BELL SCHEDULES

2019-2020 PDF print version

Monday, Tuesday, Thursday, Friday

  • Early Bird: 7:00 – 7:54 (54 minutes)
  • Period 1: 8:00 – 8:54 (54 minutes)
  • Period 2: 9:00 – 9:54 (54 minutes)
  • Period 3: 10:00 – 11:05 (65 minutes w/announcements and Academic Support Time)
  • Period 4: 11:11 – 12:05 (54 minutes) Lunch A: 11:05 – 11:29 (30 minutes)
  • Period 5: 11:35 – 12:29 (54 minutes) Lunch B: 12:05 – 12:29 (30 minutes)
  • Period 6: 12:35 – 1:29 (54 minutes)
  • Period 7: 1:35 – 2:29 (54 minutes)

Wednesday Only

  • Early Bird: 7:05 – 7:54 (49 minutes)
  • Intervention/Club: 8:00 – 8:30 (30 minutes)
  • Period 1: 8:36 – 9:25 (49 minutes)
  • Period 2: 9:31 – 10:20 (49 minutes)
  • Period 3: 10:26 – 11:20 (54 minutes w/announcements)
  • Period 4: 11:26 – 12:15 (49 minutes) Lunch A: 11:20 – 11:44 (30 minutes)
  • Period 5: 11:50 – 12:39 (49 minutes) Lunch B: 12:15 – 12:39 (30 minutes)
  • Period 6: 12:45 – 1:34 (49 minutes)
  • Period 7: 1:40 – 2:29 (49 minutes)

Parent-Teacher Conferences  Sept. 19 & 20, 2019   

Early Bird 7:24 – 7:54

1st Period 8:00 – 8:30    

2nd Period 8:36 – 9:06    

3rd Period 9:12 – 9:42  

4th / 5th Period 9:48 – 10:18 

6th Period 10:24 – 10:54  

7th Period 11:00 – 11:30

(10+ minutes available for students to optionally grab a quick bite to eat before buses leave)   

Wednesday Sept. 18 Parent Teacher Conferences   2:45 – 3:45 pm
Thursday Sept. 19 Parent-Teacher Conferences    12:30 – 6:30 pm
Friday Sept. 20 Parent-Teacher Conferences       12:00 – 1:30 pm

Monday, Tuesday, Thursday, Friday

  • Early Bird:  No Early Bird
  • 1st Period:  10:00-10:34 (34 minutes)
  • 2nd Period:  10:40-11:14 (34 minutes)
  • Lunch:  11:14-11:44 (30 minutes)
  • 3rd Period:  11:50-12:29 (39 minutes w/ Announcements)
  • 4th/5th Period:  12:35-1:09 (34 minutes)
  • 6th Period:  1:15-1:49 (34 minutes)
  • 7th Period:  1:55-2:29 (34 minutes)

Wednesday

  • Early Bird:  No Early Bird
  • 1st Period:  10:00-10:36 (36 minutes)
  • 2nd Period:  10:42-11:18 (36 minutes)
  • Lunch:  11:18-11:48 (30 minutes)
  • 3rd Period:  11:54-12:33 (39 minutes w/ Announcements)
  • 4th/5th Period:  12:39-1:15 (36 minutes)
  • 6th Period:  1:21-1:57 (36 minutes)
  • 7th Period:  2:03-2:39 (36 minutes)

Pin It on Pinterest